Nimetön

Runoilija sunkissed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009
Viimeksi paikalla: 16.10.2020 9:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1992

 

Olen sanonut sinulle
monta kertaa

ettei minuun kannattaisi sitoutua

mieleni on liian kevyt
pysyäkseen paikallaan

enkä kuitenkaan osaisi ikinä rakastaa takaisin
tarpeeksi paljon

olen sanonut monta kertaa

ettet välttämättä koskaan
tule saamaan kanssani
mitään mitä olet halunnut

mutta sinä oletkin siitä erikoinen ihminen
että tahdot minut silti

uskot minuun enemmän
kuin itse ikinä pystyisin

Selite: 
kirjoitettu kesällä -12
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot