Nimetön

Runoilija Yari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIHINKÄHÄN TÄMÄ MAAILMA ON MENOSSA?? ....ei aavistustakaan...kun tietäisi edes,mistä se on tulossa??!!
 

vaiti ovat vajonneet
hiljaa ovat hajonneet

painavat päänsä
elävät elämäänsä

hetken kerrallaan

hohtavien hymyjen takaa
kovuus ja kylmyys oikeutta jakaa

vaiti vajonneet
hiljaa hajonneet

varjojen mittaiset päivät
jatkavat kulkuaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin pimenevä ilta, kesän loppu tässä runossa... paljon muutakin, siihen sen kuitenkin halusin vetää, tulkintani, tällä kertaa. Ja viikon päästä töihin taas...

Runosta huokuu surumielisyys. Lukisiko tästä olevaan ja tapahtuvaan alistumista vai pian 'barrikaadeille' nousevan heräävää mieltä, vaiko molempia?! Upeasti toimivaa toteavaa alakuloa.

Runoilija on taas katsellut elämää ja tutkaillut ihmisluontoa, joka kovin heikkona kulkee virran mukana. Niin helposti vajoaa, niin helposti ottaa vallan. Voi tämän tulkita puhtaasti yhteiskunnallisena kritiikkinäkin. Terävää, mainiota tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot