Marraskuussa,sunnuntaiaamuna

Runoilija Yari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIHINKÄHÄN TÄMÄ MAAILMA ON MENOSSA?? ....ei aavistustakaan...kun tietäisi edes,mistä se on tulossa??!!
 

Raskaat askeleet rahisevat
pakkasen kovettamalla hiekkatiellä
Hautakivien suorat rivistöt,
loppuunpalaneiden kynttilöiden tyhjät kuoret
ja jäätyneet kukat
ottavat hiljaisina vastaan pohjoistuulen.
Paleltaa ulkoa ja sisältä.
Käsi laskeutuu
kylmälle kivelle.
Sormet kulkevat
kullatuissa kirjaimissa
Tämän lähemmäksi ei pääse.
Kynttilä syttyy muistamaan,lämmittämään.
Hiekkatiellä kesyt oravat
hyppelevät jaloissa.
Taivas on huikaisevan sininen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot