kyynel

Runoilija yuna

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mitä elämä antaa, sen se myös ottaa..
 

Se tulee salakavalasti ja yllättäen,
mutta pian se on poissa.

Se polttaa ja kastelee,
mutta pian se on poissa.

Se tulee kun on surullinen tai iloinen,
mutta pian se on taas poissa.

Se on kyynel,
pieni ja viaton.
Se tulee silloin kun haluaa ja menee kun siltä tuntuu.

Se on kuin me ihmiset,
tulemme toistemme elämään kun siltä tuntuu
ja kuitenkin pian lähdemme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
yuna tyhmä. 31.7.2006 0 Runo
yuna sitä SE teettää. 13.3.2006 0 Runo
yuna maija ja nipsu 6.1.2006 0 Tarina
yuna miksi 17.10.2005 0 Runo
yuna kaipaus 5.10.2005 0 Runo
yuna kyynel 30.9.2005 0 Runo
yuna näkymätön 19.9.2005 0 Runo
yuna ?! 18.9.2005 1 Runo
yuna yhden illan juttu 18.9.2005 0 Runo
yuna sade 18.9.2005 0 Runo