kaipaus

Runoilija yuna

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mitä elämä antaa, sen se myös ottaa..
 

Näin sinut taas,
pitkästä aikaa.
Kadun ja iloitsen sitä että näin sinut.
Kaikki tunteet palasivat takaisin,
tunteet jotka tovoin ja luulin jo unohtaneeni.
Näkemisesi sattui,
mutta myös teki minut onnelliseksi pitkästä aikaa,
mutta vain hetkeksi.
Mutta ennen kuin huomasinkaan,
hetki oli jo ohi ja olit mennyt.
Sydämeeni sattuu,
tieto siitä etten koskaan voi saada sinua
tekee minut hulluksi.
Joka ilta ennen nukkumaan menoa katson kuvaasi
ja itken itseni uneen.

Selite: 
kaipauksen tuska on hirveätä..ja se tekee tosiaan hulluksi..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
yuna tyhmä. 31.7.2006 0 Runo
yuna sitä SE teettää. 13.3.2006 0 Runo
yuna maija ja nipsu 6.1.2006 0 Tarina
yuna miksi 17.10.2005 0 Runo
yuna kaipaus 5.10.2005 0 Runo
yuna kyynel 30.9.2005 0 Runo
yuna näkymätön 19.9.2005 0 Runo
yuna ?! 18.9.2005 1 Runo
yuna yhden illan juttu 18.9.2005 0 Runo
yuna sade 18.9.2005 0 Runo