Mustat peilit

Runoilija Asgarthan

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Define normal?
 

Tuntui kuin kipu olisi voinut sokaista minut.
En voinut hengittää ja ajatteluni oli katkonaista.

Kysymys kihosi huulilleni; Miksi juuri minä?

Selite: 
Pettää ei saa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvaava runo tilanteesta ja tunteesta jota kukaan ei haluaisi kokea, hyvin ilmaiseva lause: "En voinut hengittää ja ajatteluni oli katkonaista". Totta. Pettää ei saa!

Kuvaava runo tilanteesta ja tunteesta jota kukaan ei haluaisi kokea, hyvin ilmaiseva lause: "En voinut hengittää ja ajatteluni oli katkonaista". Totta. Pettää ei saa!

 

Käyttäjän kaikki runot