Saisiko olla?

Runoilija Asgarthan

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Define normal?
 

Kenties palanen rakkautta?
Vaiko lämpöä kenties?
Ajamaan ihmiset yhteen.

Vaiko sanahelinää?
Rikottuja lupauksia?
Ajamaan ihmiset erilleen.

Laulua lintujen keväästä ilmoittamaan?
Pakkasta maan ruodaksi ajamaan.
Vaiko pirun pappia riivaamaan?

En tiedä.

Selite: 
jaa-a. paskaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot