Hautausmaa yöllä

Runoilija Nighthawk

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2011
Viimeksi paikalla: 2.7.2023 8:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.7.1988

 
Helvetti hiljaisuudessa, hämärässä huoneistossa. Helvetti himokkailla huulilla ja hymykuopissa. Helvetti häilyvänä hartioillani, polttavana iholla.

En saa häntä takaisin vaikka juon muiden juomat jatkoilla, kusen vessan lattialle, rikon jotain ja päädyn sanaharkan seurauksena tappeluun. En vaikka lähden ajamaan autolla kotiin humalassa.

Ei merivesi, ei rantasauna eikä pari kylmää olutta. Ei syystuulikaan kuljeta tätä pahaa oloa mukanaan, ei täytä tyhjää tilaa.

Olen hautausmaa yöllä, surun ja rauhan tyyssija.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yölllä pitääkin nukkua, mutta päiväksi olisi hyvä "herätä eloon" <3
 

Käyttäjän kaikki runot