Aavikkoruusu

Runoilija Nighthawk

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2011
Viimeksi paikalla: 2.7.2023 8:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.7.1988

 

Rakasta minut pois latistavista ajatuksista ja anna olla enemmän kuin muuten olisin. Voit nähdä minussa saman kauneuden kuin näen sinussa, jos tulkitset sieluani niin.

Kirjoita tyhjään päivyriini nimesi jokaisen päivän kohdalle, että tunnistan käsialastasi lupauksen huomisista.

Ole minulle kaikki paheeni, vain sinusta haluan olla riippuvainen. Sinusta haluan seota ja sinusta haluan rentoutua. Ole myös hyveeni, niitäkin ehyt ihminen tarvitsee.

Näin sinä täydennät minut, eikä minulta mitään puutu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot