Turha kuolema

Runoilija BadDay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ruma sana, kaipaus soi kauniimpana."
 

Kipua ja tuskaa,
surua ja ahdistusta.
Miksi näin piti käydä,
kysyn hiljaa mielessäni.

Kynttilämeri täyttää pimenevän illan,
hälytykset vaienneet.
Kyyneleet helminä poskilla,
enkelit ottavat siipiensä suojaan.

Liian nuorena,
kauniina,
elämänjanoisena,
jouduit luotamme lähtemään.
Herttainen hymysi,
suloiset silmäsi,
ne mieleeni jäi.

Niin paljon pahaa,
kokemaan jouduit.
Muiden vuoksi kärsimään,
sairaiden sielujen,
vääristyneiden ajatusten.
Et jaksanut taistella,
luovuttamaan jouduit.
Niin turhaan
luopumaan joudumme,
sinut hautaan laskemaan.

Lepää rauhassa
kulta pieni,
älä muistele murheita.

Selite: 
Kuolema, niin vaikea asia. rip E, 23.9.2008 Kauhajoki.
Kategoria: 
 

Kommentit

:'( surullinen..

:'( surullinen..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
BadDay Lähtö 15.4.2009 2 Runo
BadDay Turha kuolema 27.9.2008 2 Runo
BadDay Kissa 28.3.2007 2 Runo
BadDay Kiukku 21.3.2007 2 Runo
BadDay Rich bitch 18.3.2007 2 Runo
BadDay Nimetön 2.6.2010 1 Runo
BadDay Aalto 21.3.2007 1 Runo
BadDay Matkalla valoon 10.6.2007 1 Runo
BadDay Isku elämältä 17.3.2007 0 Runo
BadDay Nimetön 23.3.2007 0 Runo