Nimetön

Runoilija BadDay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ruma sana, kaipaus soi kauniimpana."
 

Annoin katsoa,
liian läheltä.
Paljastuen hitaasti,
varovasti.
Alastomana, täysin suojattomana.

Jätti jälkiä sydämeen,
painaumia joita ei voi unohtaa.
Kipu on joskus kaunista,
haavoittuminen auttaa muistamaan.

Ehkä se oli haurasta
ja herkkää.
Ehkä pelkäsin.
Kuollakseni.

Ehkä se ei olekaan ihanaa,
olla hiljaa
ja silti ymmärtää.
Ehkä se ei olekaan turvallista
makoilla kiinni kuumassa,
tutussa ihossa.
Sanattomasti kertoa,
katseilla lukea.

Vaikeaa on
pitää kiinni,
jäädä kiinni.

Vaikeinta on
päästää irti.

Selite: 
:/
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
BadDay Nimetön 2.6.2010 1 Runo
BadDay Lähtö 15.4.2009 2 Runo
BadDay Turha kuolema 27.9.2008 2 Runo
BadDay Matkalla valoon 10.6.2007 1 Runo
BadDay Kissa 28.3.2007 2 Runo
BadDay Nimetön 23.3.2007 0 Runo
BadDay Aalto 21.3.2007 1 Runo
BadDay Kiukku 21.3.2007 2 Runo
BadDay Rich bitch 18.3.2007 2 Runo
BadDay Isku elämältä 17.3.2007 0 Runo