päivä päivän jälkeen

Runoilija koviakokenut enkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

päivä päivän jälkeen osaan rakastaa sinua, osaan antaa arvoa ihmiselle joka välittää minusta. päivä päivän jälkeen sydämeni palaset järjestyvät, jotka silloin sekosivat kun luottamukseni rikottiin. päivä päivän jälkeen en uskalla ajatelle sinun hylkäävän minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot