tiedätkö?

Runoilija koviakokenut enkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tiedäätkö miltä minusta tuntuu?
ei, et tiedä.
et ole tuntenut samaa tuskaa kuin minä, koko minun elämäni aikana.
kuusitoista vuotta vasta takanapäin, mutta niin paljon ilkeitä muistoja ja tuskia on koettu.
sinä et niistä tiedä puoliakaan
järkyttyisit kun kuulisit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiiän tunteen, mut joskus voi ollakin niin että joku tietää miltä susta tuntuu... :)
Tykkään teksteistäsi koska ne on aitoja!

 

Käyttäjän kaikki runot