ahdistaa

Runoilija koviakokenut enkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taas yksi uneton yö takani on,
unta en saa, kun ahdistaa liikaa.
seinät kaatuu päälle, maa lahoaa allani
ilman sinua, yksin, unohdettuna kärsin tuskasta.
tahtoisin luokses palata ja sua niin kovasti halata.

Selite: 
poikaystäväni päätti viikko sitten että haaluaa pitää taukoa. murruin täysin, enkä ole nukkunut 6yöhön paitsi alle10 tuntia. iltaisin ahdistaa liian paljon.
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikeina hetkinä, tulee hyviä runoja.

vaikeina hetkinä, tulee hyviä runoja.

 

Käyttäjän kaikki runot