Inside

Runoilija GirlOfDarkness

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkää.....
 

Miks mun pitäs enää yrittää,
mikään ei oo enää tärkeää.
Sydän kovia kokenut,
mutta liian ylpeä että ois kellekkään kertonut.
Yksin saanut kaiken kantaa,
en voi rakkautta enää kellekkään antaa.

Tekis vaan mieli huutaa ja paeta pois,
tuskin sekään mun tuskaa lievittää vois.
Moneen ihmiseen oon luottanu,
mut neki lopulta mulle pettymyksen tuottanu.
Miks mulle aina käy näin,
en usko että mikään kääntyy enää parhainpäin...

Ihmisten valheet on tappanut mut henkisesti,
ja tulen kärsimään siitä ikuisesti.
Hengen riistäminen ollut monet kerrat mielessä,
kun tuntuu että kaikki on aina pielessä.
Mut sit oon aina löytänyt jostain valon,
ihmisen jota palvoa,
mutta aina se on johtanut öihin jotka itkien valvon.

Enää en usko rakkauteen, en ihmisiinkään,
en rakastaa, vaan menettää pelkään....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä rakastuin tähän runoon! Enkä ees liiottele. Niin tuttua ja surullista. Vähän oudolta tuntu toi lause "tuskin sekään mun tuskaa lievittämään ois". Kuulosti vähän siltä kuin ois laitettu pakolla rimmaamaan se kohta, mutta ei se tän runon hienouteen mitenkään vaikuttanut. Jatka samaa rataa! Haluun lukee lisää sun runojas nimittäin...

(suosikkeihin menee aivan ehdottomasti)

 

Käyttäjän kaikki runot