Pelko

Runoilija GirlOfDarkness

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkää.....
 

En uskalla rakastaa,
haluan vain unohtaa.
Jokin on mennyt pieleen aikoja sitten,
nyt vaan menneitä muistelen, itken.

En osaa puhua kenellekkään,
en päästä ketään itseäni lähellekkään.
Rakkaus on saanut mut julmaks,
aikaa myötä kaikki muuttuu vaa pahemmaks.

Voisko joku tulla ja viedä mut suojaan,
sulkea mut kuoreen lujaan,
Ettei kukaa vois mua enää loukata,
eikä potkia tai hakata.

Oon kyllästynyt siihen kaikkeen,
haluan eroon,
jättää olon haikeen.
Toivo syttyy ja sammuu yhä uudestaan,
vaikka kuinka yritän hangoitella vastaan.

Pitää vain olla vahva ja yrittää,
kaikkea tuskaa ei vaan voi välttää....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot