Yksinkö?

Runoilija datafisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2017 11:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole hullu, olen omalaatuinen :)
 

Niin paljon rakkautta, mutta ei ketään kenelle
sitä antaa, niin paljon kerrottavaa, mutta ei kenelle kertoa.
Niin paljon itkettävää, etten edes jaksa itkeä,
niin paljon tekemistä, etten tidä mistä aloittaa.
Ja niin paljon elämää vielä edessä
että oikeen pelottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot