tietämättömät tunteet

Runoilija datafisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2017 11:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole hullu, olen omalaatuinen :)
 

Mitä rakkaus on? Se on petollisia tunteita,
joku luulee rakastavansa, joku luulee välittävänsä.
Mutta mitä siitä tulee, ikuisia tuskan kyyneleitä,
sitä siitä tulee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot