Eräällä joella

Runoilija the Pearl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2023 23:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1991

 

Lumpeet ja ulpukat hipovat
varsillaan pohjetta
Varpaiden välissä hyllyy
mutaisa pohja

Iilimadot ja hauen puremat
pelottavat, laiturin alla katsovat
kämmenen kokoisen hämähäkin
kahdeksan silmää

Samea, pimeä vesi
yhtä tuntematon kuin tuttu
Vaikka alle ei nää
uskaltaa kaemmas

Kylmän pohjan päällä
pintaveden lämmin syli
kun kelluu aivan pinnassa
kesäillassa, aamu-usvassa

Vesikirppujen pyrähtelystä
piirtyvät renkaat
kietovat hetket
äärettömyyteen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimalliset luonto kuvaukset on helppo ajatella, tässä myös luonne kuvauksina ja silloin runo alkaa elämään ihan toista elämää, saaden aikaan huikeita ajatuksia niin,
Kiitos upeasta runostasi
täynnä kauniita kuvauksia.Pidän tästä.
Lapsuuteni joki...tämä runo kuvaa sitä ihan oikeasti.
Siellä opin uimaan, isoveli auttoi porskuttelemaan ja yhdessä
ongimme mato koukussa ahvenia. Kiitos, kun annoit lapsuuden muistojen aueta tässä, hieno runo, hymyten Marle :)
Hienosti kuvattu. Hetken voi aistia, vähän mutaisen joen tuoksun, kesäillan.
 

Käyttäjän kaikki runot