Nimetön

Runoilija the Pearl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2023 23:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1991

 
sudenkorentoparvea
jahtaa serkuskatras
yhtä lailla suriseva
huoletta ilakoiva

voisipa suojella ja varjella
herran kouralta
joka kiskoo irti
siivet lapsiltansa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luonnon nurjapuolen kautta tehtynä, ajattelemaan laittava, runo piilo pahasta.
Kaikki kauniilta, tutulta näyttävä ei ole aina hyvää.

Syvällinen runous on taituruuttasi
Pidin tästä vaikkakin tämä on aika uskonnon täyteinen mielestäni.
 

Käyttäjän kaikki runot