Nimetön

Runoilija trouplemaker

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon olen pitänyt tästä luovuuden lajista, katsotaan kuinka tämä säleinen ja ruostunut kannel soi...
 

Elämä voi olla kuin viulu
Joskus kieli sen katkeaa,
Se korjataan
Sulosävelen se aikaan saa
Tuloksena rankan työn
kauniilta se kuulostaa
Menestys tuloksena olla voi,
mutta jopa katastrofi siitä tulla voi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ajatus verrata elämää viuluun. Pidän tästä =)

Hieno vertauskuva elämälle ^^
Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot