Nimetön

Runoilija trouplemaker

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon olen pitänyt tästä luovuuden lajista, katsotaan kuinka tämä säleinen ja ruostunut kannel soi...
 

Harjaan hampaitani,
ikeniini sattuu.
Piikkilankainen hammasharjani riipii
kudoksen auki kuin pahainen partaterä.
Punainen meri suussani,
solujen laivasto valuu putouksen lailla kurkkuuni,
suoraan happoisaan vatsalaukkuuni joka on
nuo mätäiset laivat sulattavi.
Aamupala jää syömättä
---
haluan toisen hammasharjan!

Selite: 
välittäkää ihmiset hampaistanne
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot