Iltakävelyllä

Runoilija trouplemaker

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon olen pitänyt tästä luovuuden lajista, katsotaan kuinka tämä säleinen ja ruostunut kannel soi...
 
Perunapellon multa nenässäni
räkä kengässäni
kenkä perunan hampaissa
minut kaataa
suuni täyteen mehukasta
multaa
olen ruskea, pölyinen
multainen sekä mutainen
porkkana minut latoon syöksee
tuimaa puimuria pelästyn
kesän vehnä silmääni syöksyy
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan hyväntuulista leikittelyä. =) Tämä saa suun nauruun.

Ihanan hyväntuulista leikittelyä. =) Tämä saa suun nauruun.

Ihanan hyväntuulista leikittelyä. =) Tämä saa suun nauruun.

Ihanan hyväntuulista leikittelyä. =) Tämä saa suun nauruun.

Ihanan hyväntuulista leikittelyä. =) Tämä saa suun nauruun.

 

Käyttäjän kaikki runot