Nimetön

Runoilija pieniliekki

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 3.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni ihminen pienen ihmisen ja elämän puolella.
 

Itken muiden suruja,
nauran toisten iloja.

Mutta kun on omien
tunteideni aika
-hiljaista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus niihin on kaikkein vaikein saada kosketusta.

Pitää oppia huutamaan uloskinpäin. Loppuu väärää hiljaisuus.
Pikkuhiljaa senkin vissiin oppii. =)

Suvantovaihe menossa? Joskus on vain niin liikahtamaton olo, ettei mikään tunnu miltään. Mutta se menee ohi...hyvin kirjoitit siitä. kauniin runon;-)

Etsi ja loyda ne omasikin, ne on sun!

 

Käyttäjän kaikki runot