Hätä Sinusta 2

Runoilija pieniliekki

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 3.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni ihminen pienen ihmisen ja elämän puolella.
 

Oliko se nuoruuden uhoa
"Kyllä minä maailmalle näytän!
Hurskastelkoot he, minä elän täysillä."

Uhosta teoiksi
teoista asenteeksi
asenteesta tavaksi.
Tappavaksi.

Selite: 
Jos edes näin voisi vähän purkaa hätäänsä
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se taitaa mennä, ikävä kyllä.
Sopiiko, että lähetän tämän ystävälleni? Annan kyllä tekijänoikeudet sinulle. =)

 

Käyttäjän kaikki runot