Ystävyys

Runoilija ennnisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö outo, kummajainen
rustaa paperiin ajatuksiaan,
haluten ne jakaa vain.
Löytää sivuston,
kaikki nyt hyvin on :)

Kaikenlainen kritiikki on tervetullut :)
 

Tiedätkö mitä se tarkoittaa ?

Luuletko että sen voi unohtaa ?

Kuvitteletko katsovasi sitä sivusta vaan ?

Niin se ei mene, tiedä se.
Jos et itse sitä muista, ymmärrä tai pidä yllä, huomaat sen kadonneen.

Ystävyys,
merkistseekö se sinulle jotain?

Muistatko joka kerta kysyä ystävältäsi tämän voinnin ja kuulumiset?
Muistatko ajatella kaiken ystäväsi kannalta?

Asetatko ystäväsi tarpeet omiesi edelle?

Ystävyys,
onko se edes mitään?

Kuvittelemmeko sen?

Yrittämällä anoa sen,
ikuisen ystävyyden,
voin taata sen,
et ymmärrä,
mitä merkitsen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hieno runo ystävyyden ylläpidosta.

 

Käyttäjän kaikki runot