Leikitkö?

Runoilija ennnisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö outo, kummajainen
rustaa paperiin ajatuksiaan,
haluten ne jakaa vain.
Löytää sivuston,
kaikki nyt hyvin on :)

Kaikenlainen kritiikki on tervetullut :)
 

Kaikki alkoi siitä, kun sut siellä näin, hymyilemässä.
Katsoit mua, katsoin sua, ihastuin.

Jatkoin sun katseluasi, rakastuin.

Lopulta kaikki loppui siihen, kun sut siellä näin, virnuilemassa. Katsoit mua, katsoin sua, teit musta pilkkaa, pelleilit.

Luulin oikeasti, että sun puhumises mulle, ne kaikki katseet, ja kauniit sanat mitä puhuit, oli merkityksellisiä.

Mikään ei sulle merkitse mitään,
onneksi mulla on ihmisiä jotka auttavat tajuamaan sen.

Koitan irrottautua susta,
mutta sussa on liikaa jotain.

Luovutan.
Tai en.

Selite: 
Ei nyt ole varsinainen runo, vähäsen tällästä tunteen purkausta ..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot