© Ninniseni

Runoilija ennnisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö outo, kummajainen
rustaa paperiin ajatuksiaan,
haluten ne jakaa vain.
Löytää sivuston,
kaikki nyt hyvin on :)

Kaikenlainen kritiikki on tervetullut :)
 

liian pieni, liian pieni ..

.. mutta silti liian suuri

Selite: 
Minna laulaa lurautti vaaville tuollasen, jotenki liia herttasta ♥__♥ ;D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot