Se on ohi

Runoilija ennnisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö outo, kummajainen
rustaa paperiin ajatuksiaan,
haluten ne jakaa vain.
Löytää sivuston,
kaikki nyt hyvin on :)

Kaikenlainen kritiikki on tervetullut :)
 

Kaikki on ohi nyt, en enää yritä.
Turhaan jaksoin ajatella sua,
tai siis meitä.

Nyt tiedän totuuden,
on aika luovuttaa.

Ei susta ikinä mitään tuu,
en aio valittaa.

Tunnen oloni vapaaks,
on kaikki hyvin nyt.

Ymmärrä säkin, ei kai mitään ikinä ollutkaan.

Se on ohi,
mä sanon vaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot