Miksi?

Runoilija KalmanKalpea

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän kirjoittaa mahdollisimman hyvää, tunteita herättävää tekstiä. Suurin vaikuttaja A.W.Yrjänä. Raapustelemiseni kehityskaari on aika selkeästi havaittavissa kun lähtee sieltä ihan alhaalta ylöspäin rullailemaan. ( Huudan hiljaa itsekin pääni sisällä että mikä ihmeen kehityskaari?)
 

Miksi on näin,
jälkeen tuhannen tuskan
täyttämän vuoden?

Miksi on näin,
jälkeen helvetillisen
kuoleman,kadotuksen?

Miksi on näin,
jälkeen lopun
profeettojen ennustaman?

Miksi on näin,
kun maailmastani
ei ole enää mitään
jäljellä?

Huudan jumaliani,
jotka ovat minut jättäneet.
Huudan maata,
joka askelteni alla kuihtuu.
Huudan taivasta,
joka on peittynyt
pilvistä mustista,
tuhkasta ja savusta.

Huudan
erämaassa kuolleessa,
metsässä kuihtuneessa,
rannalla myrskyisen meren,
äärellä myrkyllisen veden

Miksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lahjakkaasti maalattu henkilökohtainen ragnarök?
Jotenkin tuli mieleen Primordial/Moonsorrow, muttei liiallisissa määrin.
Jos teet tähän joskus sävellyksen, tämä vaatii vähintään 15 minuutin intron joka kasvaa edetessään.

Hieno runo.
Saa miettimään asioita.
Miksi kaikki menee näin?

Viimeisessä säkeistössä oli myös pientä riimittelyä. Kätevää.

 

Käyttäjän kaikki runot