se on sinulla...

Runoilija riin4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei Toista Voi Unohta, Jos Aidosti Rakastaa... <3
 

sinä olit kaikkeni,lähdit ja
veit sydämeni mukanasi
kokonaan.
en pysty rakastamaan
ketään enään,niinkuin
sinua rakastin.olen jo
toipunut surusta,mutta
sydänt' minulla ei
enää ole.
sillä se on sinulla,joten
käytä sitä harkiten.

Selite: 
kylläh... :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot