niinhän sä luulet...

Runoilija riin4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei Toista Voi Unohta, Jos Aidosti Rakastaa... <3
 

sä luulet eläväs,
ja elänees kauan,
mutta sitten vasta,
kun elämä tulee yhtäkkiä.
lyö sua kovempaa kun sua
on koskaan lyöty ja
rakastaa sua enemmän kun
sua on koskaan rakastettu.
sitten vasta sä eken kerran
huomaat elänees ja sä itket sille tunteelle...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanasti kirjotettu..<3<3

 

Käyttäjän kaikki runot