Siivet

Runoilija Vadelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä oot vain yksi muiden joukossa
vain yksi kasvo tuhansista
Kuka tietää mitä meille
huominen tuo tullessaan
Sä oot vain hetki ajan virrassa
vain yksi päivä kuukausista
mutta jotain sydämeeni
susta tahtoisin tallettaa

Ja kun myrskytuulet nauraa
sade kasvoilles puhaltaa
silloin siipieni alle turvaan tulla saat
Minä en puhu huomisesta
sulle puhu en rakkaudesta
sillä tänään mielessäin oot sinä vain

Niinkuin siipirikot linnut
harhailemme elämässä
sateen paino hartioilla
yritämme löytää tien
mutta nyt kun mua katsot
mutta nyt kun olet tässä
kysymykset unohtaa voit
kun sut kauas täältä vien

Ja kun myrskytuulet nauraa
sade kasvoilles puhaltaa
silloin siipieni alle turvaan tulla saat
Minä en puhu huomisesta
sulle puhu en rakkaudesta
sillä tänään mielessäin oot sinä vain

Selite: 
Laulun sanoitus :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Vadelma Sinun muistollesi 26.11.2007 0 Runo
Vadelma Taiteilija 19.1.2007 0 Runo
Vadelma Kun sinä tulit 20.8.2006 2 Runo
Vadelma Himo 23.1.2006 0 Runo
Vadelma Siivet 23.1.2006 0 Runo
Vadelma Yhtenä aamuna 26.8.2005 0 Runo
Vadelma Mies 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Aamuyöllä 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Virta 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Kesä 19.8.2005 0 Runo