Sinun muistollesi

Runoilija Vadelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olit aina niitä
jotka piileksivät peiton alla kun
ihmiset vaelsivat marraskuun viimassa töihin

jotka väittivät vastaan
vain huvittuakseen muiden tuskastuneista ilmeistä

jotka painoivat varpaansa tarpeeksi syvälle hiekkaan
nähdäkseen oman jalanjälkensä

jotka juhlivat ettei suru asettuisi taloksi

jotka rakastuivat jokaiseen kauniiseen olentoon
etteivät joutuisi kohtaamaan itseään.

Sinä olit aina niitä
joita ei koskaan unohdettu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Vadelma Sinun muistollesi 26.11.2007 0 Runo
Vadelma Taiteilija 19.1.2007 0 Runo
Vadelma Kun sinä tulit 20.8.2006 2 Runo
Vadelma Himo 23.1.2006 0 Runo
Vadelma Siivet 23.1.2006 0 Runo
Vadelma Yhtenä aamuna 26.8.2005 0 Runo
Vadelma Mies 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Aamuyöllä 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Virta 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Kesä 19.8.2005 0 Runo