Yhtenä aamuna

Runoilija Vadelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhtenä aamuna katsot peiliin
ja näet ajan uurtamat kasvot.
Vanha väsynyt ihminen
jota sinusta ei koskaan
pitänyt tulla.
Menneisyys kuin hiekka
joka valui sormiesi lävitse
kun et jaksanut puristaa kättäsi nyrkkiin.
Ne asiat mitä rakastit
mitä vihasit
minkä puolesta olit valmis kuolemaan
epäselvinä mielikuvina ajatuksisasi.
Järjen ja tunteen sodassa
tunteet voittavat, sanotaan
mutta aika on vahvempi.
Sitä vastaan et voi edes taistella
saat vain mahdollisuuden
olla sinä
yhden ohikiitävän hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Vadelma Sinun muistollesi 26.11.2007 0 Runo
Vadelma Taiteilija 19.1.2007 0 Runo
Vadelma Kun sinä tulit 20.8.2006 2 Runo
Vadelma Himo 23.1.2006 0 Runo
Vadelma Siivet 23.1.2006 0 Runo
Vadelma Yhtenä aamuna 26.8.2005 0 Runo
Vadelma Mies 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Aamuyöllä 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Virta 19.8.2005 1 Runo
Vadelma Kesä 19.8.2005 0 Runo