telija, Valeh?

Runoilija heartshapedbox

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin, niinkuin me kaikki. Liikun, bensiininäni sävelet.
 

Sillä niin minä kuljin
kuin kyllästynyt
vaikka jokaisen mielentilani eri vaiheet
sykkivät reippaasti ympäri kehoani

luullakseni askeliinikin saakka

ja he kuvittelivat minun tylsistyvän
arjesta, josta en löytänyt meitä
saati sitten edes itseäni

vaan minä rakastan hymyillä
samassa vartalossa toisen sielulla

kyllä, minä olen se valehtelija joksi minua herjasit

mutta vain selviytyäkseni sinusta, meistä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot