tuulet, aivan liian monta kertaa

Runoilija heartshapedbox

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin, niinkuin me kaikki. Liikun, bensiininäni sävelet.
 

Arvotonta,
hän sanoo
ja minä lasken pääni
myöntymisen merkiksi

vaikka riidan pitkät sormet
hivelevät rosoisia poskiani

joihin maailman tuulet ovat iskeneet
aivan liian monta kertaa

sillä minä en pukeudu
ei minun tarvitse enää

maskini karisi pois
ja nyt he tietävät

ettei minun sielustani yksikään kolkka
ansaitse lohduttajaa

ja minä myönnyn
vaikka haluaisin huutaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on läsnä monta tunnetta, johon osaan samaistua vaikka jokainen kokee omalla tavallaan. Tässä on läsnä kaikki olennainen ilman mitään ylimääräistä. Kipeydessään kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot