he tietävät minusta kaiken kävelytavasta

Runoilija heartshapedbox

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin, niinkuin me kaikki. Liikun, bensiininäni sävelet.
 

Muistikuvani pätkivät lähipäivistä
toistan vain päässäni menneitä vuosia
eilinenkin on jo hämärä
ja tästä päivästä muistan vain aamupalan

kuljen ohi ja hymyilen
ja he katsovat kuin ohikulkijaa
kuitenkin analysoiden tarkasti:

ihminen, tavallinen ulkokuori
kumiseva ei-mitään
siinä mihin sielu piirretään

loukkaava
suorat sanat,

- jotka aistivat ennenkuin avasin suuni

ei häpeä
ei kumarra

ja minä koitan kadota käytäviltä
yritän päästä vain silmistä

minä haluan eilisen takasin
tai huomisen eilisen tavoilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista... onttouden tunne ihmisessä...
jännä tuo loppu. Huomisen eilisen tavoilla. Eilistä ei takaisin saa, mutta huomisen eilisen tavoilla paremminkin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot