Eksyksissä eri kartoissa

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


Ehkä juuri silloin
kun on kauan tulisista suudelmista
lanteidemme kuumasta keinunnasta
ja sanattomien rakkauden tunnustusten kuiskeesta

silloin juuri on kaukainen läheisyytesi vaikeaa kestää

Kun olet vierelläni,
mutta mielessäsi muilla mailla
omien karttojesi yksinäisillä teillä

Niinä päivinä juuri tarvitsisin lämpimän sylin mihin painautua
ja lupauksen siitä että karttasi reitti ei ole liian pitkä
ja se päätyy aina
kotiin, luokseni rakas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot