onnellinen minä

Runoilija tarina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei kaduta tätä päivää huomenna,
tartutaan momenttiin
ja rakastetaan ehdoitta
 

olen onnellinen, mutten iloinen
- olen sittenkin iloinen

olen iloinen, mutten menestynyt
- olen sittenkin menestynyt

olen menestynyt, mutten viisas
- olen sittenkin viisas

olen viisas, mutten hyveellinen
- olen sittenkin hyveellinen

olen hyveellinen, mutten hyväsydäminen
- olen sittenkin hyväsydäminen

olen hyväsydäminen, mutten uhrautuva
- olen sittenkin uhrautuva

olen uhrautuva, mutten ihmisläheinen
- olen sittenkin ihmisläheinen

olen ihmisläheinen, mutten rakkaudenkipeä
- olen sittenkin rakkaudenkipeä

olen rakkaudenkipeä, mutten rakastunut

totta, en ole rakastunut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot