rytmihäiriö

Runoilija tarina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei kaduta tätä päivää huomenna,
tartutaan momenttiin
ja rakastetaan ehdoitta
 

.......sydämenlyönti.

kadotin tunnin elämästäni
muistan vain luoneeni
yhden sekalaisen ajatuksen

.......sydämenlyönti.

katsoin silmiinsä luullen olevani turvassa

.......sydämenlyönti.

vuorokauden olen tuhlannut aikaa
odottaen sitä hetkeä
kun ei tarvitse enää odottaa

.......sydämenlyönti.

papukaijakoru on tippunut lattialle
varmaan sekin luulee
olevansa sängyn alla turvassa

.......sydämenlyönti.

mitään ei tapahdu

.......sydämenlyönti.

eikä vieläkään

..............sydämenlyönti.
............................sydämenlyönti.
....................................... sydämenlyönti.

tyhjää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot