silti rakastatte minua

Runoilija tarina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei kaduta tätä päivää huomenna,
tartutaan momenttiin
ja rakastetaan ehdoitta
 

yritätte saada minua muuttumaan
sillä minulla on arvoja
joita te ette käsitä

yritätte saada minua muuttumaan
vaikka itse tahdotte
jäädä kiinni menneeseen

yritätte saada minua muuttumaan
sillä te peilaatte
omia ongelmianne minuun

yritätte saada minua muuttumaan
sillä tunnette ikävää
ettekä tahdo minulle samaa

yritätte saada minua muuttumaan
koska ette tahdo uskoa
minun olevan onnellinen

rakkaat,
te ette omista minua

Selite: 
minulta kysyttiin tänään, milloin murrosikäni loppuu. <br />"ei ikinä", vastasin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä teos...

 

Käyttäjän kaikki runot