Sanat rajoittavat

Runoilija Loinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

diu
 

Välillä vietän tunteja katsoen prosentteja.
Yleensä kuitenkin putoan kuoppaan
jossa hetket kestävät ikuisuuden
ja silitän niiden hentoa nukkaa.
Useimmiten ne hymyilevät takaisin.

Tiedän sankareista jotka hakevat vain kuolemaa.
Ja sitten on niitä jotka tekevät kaiken oikein,
vaikka ajatuksissaan haluavat vain väärää.
Ja sitten on vain liikettä jota jokainen voi
vertailla omaan äärettömyyteensä.

Oikeat termit tekevät pilaantuneestakin herkkua.
Haet koko ajan loppua ja sitten annat sen tulla
ulos raakana.
Olet päällenaurettua silikonista huokailua.
Opettelin tämän matkimalla sitä tyhmää apinaa peilikuvassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot