Lajille ominainen irrationalisaatio kevennys

Runoilija Loinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

diu
 

Malliesimerkki järkytyksen ilmiöistä
kaivettuna kaukaisuudesta
värittämään
tätä sosiaalipornon lävistämää aamupäivää
sai hänet irvistämään
illuusionsa varassa

perinteeksi muodostuneet
ja perintöveronsa nostaneet pavut
kiehuivat kaukana kotoaan
valuttaen viiltonsa
hänen vatsahaavaan

tänään on viimeinen päivä
työpaikassa
jossa hän on vuokralla
jakamassa töitä vuokratyöntekijöille
ja vuokrakin on maksamatta

kotona odottaa vaimo
paremman geneettisen kartaston omaavan
naapurinpojan lasta
ja lukee itsesuggestio-opasta
jotta jaksaisi hymyillä
lähikaupassa

kevytrasvalevite leviää
kevyen keskiluokkaisesti
ja paikkansa ansainnut
lähiökerrosvoileipä
sopii mauttomuudessaan
jokaiseen sivistyneeseen suuhun

Selite: 
ensiluokkaista tyhjänpieremistä
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun pistää paljon hassuja sanoja sekaisin niin saa aikaiseksi vaikka mitä jännää jota voi nimittää runoudeksi.

 

Käyttäjän kaikki runot