Nimetön

Runoilija Loinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

diu
 

Räjäytän vielä sydämeni tuhanneksi tähdeksi
päättymättömään päivään
ja loputtomaan yöhön
sukelluskelloiksi ikävään
lyhdyiksi kaipuun syvien kanjonien hämärään
olen vielä taivaankansi
ja ajattomien säteiden syleily
olen vehreämpi kuin maa
ja sateeni antaa janon
johon hukkua juopuakseen
minulla on kaivoni
ja sen toiveet ovat totuuksia
olen sinun lihasi
tarttumapintasi
puhkeamaton ilmalaiva
korttipakka sekä jakaja
panos sekä lataaja
olen arki
ja olen vapauttaja

Selite: 
voi olla että räjäytän myös maksani tänä kesänä.. :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot