Musta Jää

Runoilija Unisilmä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2021 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Musta jää,
Mun sydämeni liukastui,
Se säikähtäen toivoi,
Ettei kukaan nää.
 
Musta jää,
Mä talven menneen oletin,
En uskonut,
Mua jokin voisi väristää.
 
Musta jää,
Ain' kevät palaa takaisin,
Jääkausi kunnes,
Meidät yhdistää.
 
Musta jää,
Huomaatko, että merkiksi
Vain kylmä suukko pinnallesi,
Musta jää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suomen kieli on kerrassaan upeaa, musta tuntuu, jääthän <3
 

Käyttäjän kaikki runot