Liekki

Runoilija Unisilmä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2021 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kynttilät sammuu
ja mä itken
savu leijuu katkerana
kuin karvas katumus
 
liekin sammuttua
tyhjää pimeää
tyhjempää oli valossa tyhjyys
tyhjyytensä pimeä huomasi
 
ilman valoa ei pimeää vaivaisi tuo tyhjyys.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, jospa tämä päivä ja huominen vielä ilon tuo <3
 

Käyttäjän kaikki runot