Nimetön

Runoilija EmptyShadow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2008
Viimeksi paikalla: 16.6.2023 1:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkisesti tyhjä ja kauas kadonnut miehen alku joka toivottomasti etsii itseään liian kaukaa.
 

Hymy.
Näen sydämeni lyönnit paitani läpi.
Suudelma.
Voin tuntea sulavan sydämeni valuvan kenkiini asti.
Pitelen sinua sylissäni.
Lennän korkeammalla kuin koskaan ennen.

Petät minut. Taas.
Putoan takaisin, maanpintaa alemmas.
Suutelet toista. Jälleen.
Revin sydämeni palasia irti ihostani toivoen että haavat vuodattaisivat minut kuiviin.
Jätät minut. Viimeisen kerran.
Unohdan, Katoan ja haihdun pois. Et sinä minua kuitenkaan koskaan kaivannut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts, tekee kipeää. Koskettava runo!

Todella kipeä ja koskettava runo. Tuntuu ikävän tutulta.

Ja onneksi olkoon!

 

Käyttäjän kaikki runot