Tyhjä tie

Runoilija EmptyShadow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2008
Viimeksi paikalla: 16.6.2023 1:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkisesti tyhjä ja kauas kadonnut miehen alku joka toivottomasti etsii itseään liian kaukaa.
 

Tyhjä tie edessä avautuu,
määränpää kauas viereltäni katoaa/
Vilkaisen kadonnutta minääni,
Lähden taas kulkemaan/
Tahdon täältä pois, kauas pois/
En pelkää lähtöä, en koskaan osannutkaan

Älä enää vuokseni itke,
elämä kulkee radallaan/
Halusin pois, kauas pois/
Tiesit sen jo aiemmin

Halusit minut, minä halusin enemmän/
Halusin vapauden, enkä koskaan vähemmän/
Koskaan tiennyt en miten saavuttaa,
kultaa, mainetta tai mammonaa/
Nyt tiedän sen, mitä haluan,
löysin tien pois johtavan

Älä enää vuokseni itke,
elämä kulkee radallaan/
Halusin pois, kauas pois/
Tiesit sen jo aiemmin

Katson määränpäätä silmiin ymmärtäen,
en koskaan halunnut enemmän/
Vain elämän, arvokkaan kuoleman/
Ainoastaan ikuisen kadotuksen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen mutta hyvä <3

Kaihoisan surullinen,mutta hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot