voi kuinka vaan...

Runoilija maahelmiä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tytöntylleröinen, joka päivittää sivulleen välillä runojaan.
 

Saisin tuntea sen, kun katsot syvälle silmiin,
tunnen kätesi lanteillani, tunnen sen ennen kuin sanot;
rakastan sinua.

Tunnen, että kehosi haluaa minua,
tunnen kuinka vain haluaisit sanoa kuin rakastat ja pidät.
Sanoisit, että olen kaunis, katsoisit silmiin. Kehuisit.
Et sanoisi kuinka olen taas kuin viisi vuotias ja kissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jännä. hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot